Laczi Anita vagyok, dolgozó nő, testvér, gyermek, barát, feleség és két fiú gyermek édesanyja.

10 évvel ezelőtt a gyereknevelés kihívásai miatt összecsaptak a fejem felett a hullámok, azt éreztem nem bírom ki, nem tudok jól helytállni, valamit nem jól csinálok mert nekem nem megy ami másnak igen. Kiutat, megoldást kerestem. Ekkor jó sorsom elvitt egy helyre, egy családállító csoportba, ahol rátaláltam arra, aki segített, hitt bennem és az első perctől szeretett, feltétel nélkül és elfogadva, minden hibámmal és gyengeségemmel. Mert azt látta végig bennem, aki lehetek, aki legbelül vagyok, az egészséges én-magot. Túllátott a sztorikon és a sztorik okozta sérüléseken, támogatott és fogta a kezem, újra és újra, akkor is és azóta is. Visszagondolva, hát, néha azért nem voltam könnyű eset, és hálás vagyok hogy nem mondott le rólam, végigkísért és segített végigjárni az utam. Mert így lehetek az, aki most vagyok. Az a felnőtt nő, aki tudja, hogy mi miért történik vele, aki már nincs elveszve és nem tartja lehetetlennek megugrani akadályokat, elfogadni a sérülése(i)m és azzal együtt boldognak lenni, jó életet élni. Felnőttem és szembenéztem a sorsommal, elfogadtam és tudatosan élek vele, hiszem hogy bár a gyógyulás mindig is történni fog velem, élni és boldognak lenni itt és most kell. 🙂

Hála és köszönet a Terapeutámnak és a Sorsnak, a felbecsülhetetlen értékű ajándék amit az Élettől kaptam, hogy gyógyulhatok, hogy lehet boldog és egészséges életem. Segítővé lettem, mert szeretném úgy fogni az emberek kezét, ahogy az én kezem is megfogták és ahogy sosem engedték el.

Eredetileg ez a blog a reg-enor kúra tapasztalatait volt hivatott dokumentálni, bár az önismeret útját régebb óta járom, mégis ez volt az “eszköz” és kulcs, hogy megvalósuljon ez a honlap, ahol a reg-enor kúra mellett családállítással segítem az embereket csoportban és egyéni folyamatban. Mindenkettőben hiszek, mindkettőt a maga helyén és céljára jól lehet használni. Az eredeti reg-enor kúrához írt bemutatkozásom és a blog motivációja pedig:

Teljesen átlagos vagyok az ideális testsúly elérése és a helyes önkép kialakításának sikeressége terén, ha a folyamatos fejben lévő kép iránti vágyakozást és annak eléréséért folytatott küzdelmet civilizációnk átlagos “normájának” fogadjuk el. 😆 Amikor sok éve azt hittem nem jó ahogy kinézek, akkor voltam a ma vágyott állapotban 😋 mondhatni “az akarok lenni aki akkor voltam, mikor az akartam lenni vagyis aki sose gondoltam hogy én is lehetek és most vagyok”
…velem persze nem történik majd meg, én majd jól megoldom ha kell és lefogyok, mert majd én nem eszek annyit és simán megcsinálom, csak még nem jött el az ideje, még nem akarom igazán, de majd ha…
kb. 5 éve voltam 72 kiló, gondoltam eljött az ideje hogy pár kilótól megszabaduljak mert nagyon vágytam hogy végre megint hatvanx lehessek, na akkor több havi kitartás és edzés után a jojoval lettem 75 🤣 és nem volt megállás… 🤔

Hiszem, hogy a testi és lelki dolgok összefüggnek, sokszor kell a “stabilitás” hogy elbírjam a terheket, és a sok évnyi lelki munka és önfejlesztés “leföldelése” bizony sok tábla csoki_majd sósmogyoró_majd csoki_sós_cs_ támogatását is szükségeltette, így haladtam végig az utamon, mindennek helye és fontos szerepe volt az életemben. Most itt a helye és az ideje letenni a terheket és újra önmagamra találni, önmagam lenni. Egészségesen, boldogan, felszabadultan.

négy hónap alatt -10 kiló 🙂

Regenor kúra

Bármilyen rég és nagyon vágytam is az önmagamért önmagamon változtatást, mégsem ez indított el a tisztító kúra útján, hanem az egészség. Saját magam egészsége is, mert hasi puffadási, emésztési gondjaim mellett sokszor fájt a fejem, ha túlettem magam vagy olyan bizonyos ételt ettem az epém “nem szerette és jelezte”… de legfőképpen férjem, András év végi lebetegedése volt, amire azt mondtam, hogy akkor most tényleg itt az ideje eldönteni, hogy az egészség a fontosabb, vagy a kulináris élvezet (utóbbi alatt azt értem, hogy bármit, bármikor, bármennyit ehetek amikor és amit megkívánok, akkor is ha már mozdulni se tudok mint egy “hordó” vagy ha fáj tőle a hasam, csak azért mert kívánom és mert szeretem).
Év végére kiderült, hogy Andrásnak veseköve van, nem az epéje rendetlenkedett, de ettől függetlenül csinálja, csináljuk január eleje óta a Regenor kúrát közösen, hogy a tisztulással és életmódváltással is támogassuk a felépülést és az egészségünket.