… egy méregtelenítő és tisztító kúra étrendkiegészítője, lehetőség az epét és májat regeneráló étrend megsegítésére és az életmódváltás sikerességének támogatására…


… elsősorban nem fogyókúrás szer, de a Regenoros méregtelenítés folyamán sok esetben a kúra „mellékhatása” a fogyás, az ideális testsúly kialakulása. A kúra hatására történő egészséges, fokozatos fogyás csökkentheti az egészségügyi problémákat (mint a vérnyomás, keringés, cukorszint, ízületek gondjai), növelheti a vitalitást és jobb közérzetet biztosíthat.

… természetes anyagokat, tejsavót, C-vitamint, grapefruitmag- és rostkivonatot, poli- és oligo-peptideket tartalmazó étrendkiegészítő, mely segíti a nyirokrendszerből kivinni a káros anyagokat. Fogyasztása révén az epehólyag megtelik epével, ezt az epét üríteni kell és ennek egyetlen módja az állati eredetű zsíradék bevitele.

… a Candida elleni új módszer, ami az emésztőrendszer regenerálása révén az immunrendszert is erősíti.

… segíti az epe és a hasnyálmirigy folyadék lúgos hatását, biztosítva a lúgos környezetben a tápanyagok és az enzimek jobb felszívódását és a gyulladás és irritáció csökkenését.

… kúra ideje alatt nem kell éhezni, húsok és a zsíros ételek fogyasztása „kötelező” az epe-ürítéshez!

A fenti folyamatok eredményeként megindul a méregtelenítés, az anyagcsere javul, az ízületek és erek tisztulnak, a káros anyagok távoznak és a hasznos anyagok jobban beépülnek.

A Reg-enor kúra három fontos eleme, ami szükséges az egészséges eredmények eléréséhez:

  • a Reg-enor oldat napi 3x (reggel, délben, este) történő fogyasztása
  • az étrendi javaslatok betartása, állati zsír bevitele
  • életmódváltás, mozgás beiktatása

A kúra javasolt ideje 1-4 hónap, jelentősen fogyni vágyóknak illetve súlyosabb bélproblémákkal küszködőknek esetleg hosszabb is lehet. Reflux, gyomorfekély, vese- és epekő, trombózis gyanúja, illetve ezzel kapcsolatos panaszok esetén mindenképpen ki kell kérni előzetesen orvosunk tanácsát!

Bővebb információkért és kúravezetésért hívj a fenti telefonszámon!


Kúra-leírás

Fontos, hogy legyen kúravezetőd, akitől kérdezhetsz, aki támogat és tanácsaival segít az úton!
Ha engem szeretnél segítődnek a +36305724257 telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsolatot.

A kúra egyik legfontosabb része, hogy vedd komolyan! Kell az elhatározás és a kitartás is, ha összeálltak a feltételek és kész vagy átadni magad a tisztulásnak, akkor tartsd be a “játékszabályokat”, ami a napi háromszori Reg-enor fogyasztás, napi háromszori állati eredetű zsír bevitele és a meghatározott ételek fogyasztása illetve elkerülése.

A játékszabályok ☺:

Egyél kedvedre bármilyen húsból készült ételt.

Fogyassz nagyon sok zöldséget
(nyersen, sütve, főzve, párolva).

Igyál napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, gyógyteát (cukor vagy méz nélkül).

Ecet helyett citromlevet használj,
rántáshoz zsírt és rizslisztet.

Minden ételt csak telítetlen állati eredetű zsírral készíts (olaj helyett használj sertés-, liba-, kacsazsírt).

A kenyeret csak pirítva egyél, rizst és kukoricát illetve az ezekből készült tésztát fogyaszthatsz (ha fogyni szeretnél csak mértékkel).

Ne egyél semmilyen növényi olajat, sem olajos magvakat.

Ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt.

Használj kókusztejet.

Ne egyél se cukor, se mézet, se cukrot tartalmazó, se élesztős vagy erjesztett ételeket.

Ne egyél magas cukortartalmú gyümölcsöt, de korlátozás nélkül fogyasztható a citrom, a fehér grapefruit és kis mennyiségben a gránátalma.

Ne igyál semmilyen alkoholt.

Kávé fogyasztható (tej és cukor nélkül).

Bármennyire is készek vagyunk minden szabályt betartani, és vesszük komolyan az elhatározásunk, az életben vannak helyzetek amikor elgyengülünk, sőt hibázunk, hiszen emberek vagyunk. Ami nálam bevált, hogy egyszerre próbálok kemény és kedves is lenni magamhoz, erősítem az akaraterőm azzal hogy ezt most rendesen végigcsinálom, de ha valami nem jön össze jól megvizsgálom, mi volt az a körülmény ami “megborított” és igyekszem tudatosabban odafigyelni rá, odafigyelni magamra. Hogy ez egy belső tisztulás is lehessen, egy egyensúly-teremtő életmódváltás, amiben sok-sok siker mellett olyan is van, hogy becsúszik valami előre nem tervezett… 🙂

Ezért (is) fontos, hogy legyen olyan ember aki segít, aki velünk van ha kell, és ezért is használok én is “trükköket” amivel az elhatározást erősítem és a pozitívumokat emelem. A trükkök-és-tippek bejegyzéseket a blog olvasgatás résznél találjátok. 😉