Fontos, hogy legyen kúravezetőd, akitől kérdezhetsz, aki támogat és tanácsaival segít az úton!
Ha engem szeretnél segítődnek a lenti menüpontban található elérhetőségeken fel tudod venni velem a kapcsolatot!


A kúra egyik legfontosabb része, hogy vedd komolyan! Kell az elhatározás és a kitartás is, ha összeálltak a feltételek és kész vagy átadni magad a tisztulásnak, akkor tartsd be a “játékszabályokat”, ami a napi háromszori Reg-enor fogyasztás, napi háromszori állati eredetű zsír bevitele és a meghatározott ételek fogyasztása illetve elkerülése.

A játékszabályok ☺:

Egyél kedvedre bármilyen húsból készült ételt.

Fogyassz nagyon sok zöldséget
(nyersen, sütve, főzve, párolva).

Igyál napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, gyógyteát (cukor vagy méz nélkül).

Ecet helyett citromlevet használj,
rántáshoz zsírt és rizslisztet.

Minden ételt csak telítetlen állati eredetű zsírral készíts (olaj helyett használj sertés-, liba-, kacsazsírt).

A kenyeret csak pirítva egyél, rizst és kukoricát illetve az ezekből készült tésztát fogyaszthatsz (ha fogyni szeretnél csak mértékkel).

Ne egyél semmilyen növényi olajat, sem olajos magvakat.

Ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt.

Használj kókusztejet.

Ne egyél se cukor, se mézet, se cukrot tartalmazó, se élesztős vagy erjesztett ételeket.

Ne egyél magas cukortartalmú gyümölcsöt, de korlátozás nélkül fogyasztható a citrom, a fehér grapefruit és kis mennyiségben a gránátalma.

Ne igyál semmilyen alkoholt.

Kávé fogyasztható (tej és cukor nélkül).

Bármennyire is készek vagyunk minden szabályt betartani, és vesszük komolyan az elhatározásunk, az életben vannak helyzetek amikor elgyengülünk, sőt hibázunk, hiszen emberek vagyunk. Ami nálam bevált, hogy egyszerre próbálok kemény és kedves is lenni magamhoz, erősítem az akaraterőm azzal hogy ezt most rendesen végigcsinálom, de ha valami nem jön össze jól megvizsgálom, mi volt az a körülmény ami “megborított” és igyekszem tudatosabban odafigyelni rá, odafigyelni magamra. Hogy ez egy belső tisztulás is lehessen, egy egyensúly-teremtő életmódváltás, amiben sok-sok siker mellett olyan is van, hogy becsúszik valami előre nem tervezett… 🙂

Ezért (is) fontos, hogy legyen olyan ember aki segít, aki velünk van ha kell, és ezért is használok én is “trükköket” amivel az elhatározást erősítem és a pozitívumokat emelem. A trükkök-és-tippek bejegyzéseket a blog olvasgatás résznél találjátok. 😉