• 25 dkg Cocomas tejszín
  • 25 dkg párolt karfiol
  • 15 dkg To-tu (tojásfehérje túró, recept-gyűjteményben megtalálható)
  • 3 dkg kacsazsír
  • 1 dkg só
  • 20 g friss citromlé
  • 6 dkg natúr zselatin

A cocomast és a kacsazsírt felmelegítjük, a zselatint a karfiol levéből elvett kb. 1 dl meleg lével feloldjuk. Ezután mindent belerakunk a turmixgépbe és krémesre turmixoljuk. Folpackkal kibélelni az őzgerincformát és melegen beleöntjük a sajtot. Bármilyen formába lehet önteni, akár muffinba is
(lehet fűszerezni pl. fokhagymával, snidlinggel vagy friss zöld fűszerekkel, késhegynyi kurkumával adhatunk neki egy kis sárgás szint)

Leave a Reply

Your email address will not be published.