Kölespehely és kókuszchips

Gyors és egészséges nasi ötlet a kölespehely amire csak forró vizet öntök, regenorozóknak is fogyasztható kókuszchips-szel és esetleg még karob porral és/vagy eritrittel ízesíthetve eszem (nem regenor kúrázóknak méz, lekvár, agavé szirup, kakaó, stb… is használható).

Megjegyzés: ki kell tapasztalni a mennyiséget, mert nagyon laktató, én a képen látható mennyiség felét tudtam megenni két étkezés között (reggelire is fogyasztható, akkor szerintem el is fogyott volna ennyi 😊)


Citromos-kókuszos kölesgolyó

Az alapja egy kis konzerv kókusztej két evőkanál citromlével. Kicsit átmelegítem és ebbe megy a puffasztott köles golyó, amit érdemes evési tempóban beletenni mert nagyon gyorsan elázik (kivéve ha direkt puhán szereted). Az ötlet valójában onnan származik, hogy nekiálltam tegnap a hamis mozzarella recept kipróbálásának. Csakhogy elsőre véletlenül a kókuszkrém helyett a kókusztejet kevertem össze a citrommal (lol, így jár aki egyszerre vesz több dolgot a DM-ben és nem figyel oda melyikből főz… 😅) Kidobni nem volt szívem, és kiderült hogy pikáns ízű, egészen kiváló nasi lett belőle! 🤣🌴🥛🥰

#regenor #regenorkura #recept #fogyas #tejmentes #nasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.